wie zijn wij

Augustine Niaré

Augustine, van beroep maatschappelijk werker, is getrouwd en moeder van 2 volwassen kinderen. Ze is opgegroeid met meisjesbesnijdenis om zich heen. "Ik kan er niet bijkomen dat een mens deze zinloze pijn voor de medemens heeft kunnen uitvinden. De strijd voor uitroeiing hiervan is voor mij een levensdoel."

 

Judith Reining

Naast moeder van een jonge dochter is Judith tolk/vertaler Engels. Zowel in haar privéleven als tijdens haar werk is zij in aanraking gekomen met het fenomeen meisjesbesnijdenis. Het ligt haar aan het hart om hier een einde aan te maken.  

 

Paula Bouman

Paula is moeder van een dochter (26) en een zoon (21) en is sinds 38 jaar werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis. Via een Malinese vriendin en de Malinese muziek werd haar duidelijk dat anno 2019 nog steeds meisjesbesnijdenis plaats vindt in de wereld. "Met alle gevolgen van dien: veel pijn en leed en verminking van het lichaam voor altijd. Voor mij is dit onacceptabel en vandaar dat ik mee wil helpen om meisjesbesnijdenis de wereld uit te krijgen, te beginnen in Mali."

 

Kees van der Zanden
 

"De inzet van bevlogen mensen in de afgelopen ca. 30 jaar om een einde te maken aan meisjesbesnijdenis is voor mij een prachtig voorbeeld van hoe mensen zelf in staat zijn om hun eigen eeuwenlange tradities te doorbreken als ze vinden dat het anders en beter kan."

 
Contact

Stichting Stop Vrouwenbesnijdenis

Boslaan 42
9801 HH Zuidhorn

Kamer van Koophandel nr: 02074062

Bankrekeningnr: NL 33 INGB 0009 1565 17 ​​
Tel: 06-2556 4656/06-5257 0336

stopvgv@gmail.com

  • Black Facebook Icon

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com